Boondoggle en Thomas Cook ​ brengen mensen weer dichter bij elkaar.

Grappige tv-spot gaat terug naar de essentie van vakantie.

Opstaan, ontbijten, werken, thuiskomen, eten, slapen, opstaan,… Het leven kan bepaald een sleur worden. Met alle gevolgen vandien voor de relatie met je partner. Voor je het weet, zie je je man niet langer als de adonis waar je ooit verliefd op werd, maar als degene die dringend de vuilnisbakken nog moet buitenzetten. Gelukkig bestaat er een remedie tegen dat soort naderend relationeel onheil: een Thomas Cook-vakantie.

Boondoggle maakte voor Thomas Cook een grappige tv-commercial die erop wijst dat vakantie mensen opnieuw dichter bij elkaar brengt. De spot toont een jong koppel in de badkamer. Zowel de man als de vrouw zijn hun tanden aan het poetsen voor ze gaan slapen. Slapen, want uit hun weinig opwindende gedrag in de badkamer kan je afleiden dat er in de slaapkamer niet veel meer zal gebeuren. Dan verschijnt de tekst: “Is seks een mooie maar verre herinnering? Tijd om je vakantie te boeken.” Vervolgens zien we dezelfde man en vrouw op een paradijselijk strand hun passie voor elkaar herontdekken.

Met de campagne gaan Boondoggle en Thomas Cook terug naar de essentie van vakantie: je haalt de band met je geliefden weer wat steviger aan. Op vakantie herinner je je weer haarscherp waarom je 7 jaar geleden met je vrouw getrouwd bent. Op vakantie doe je aan teambuilding met het hele gezin. Op vakantie kan je voor je kinderen nog 'ns een genereuze papa of mama zijn in plaats van een veredelde politie-agent(e).

De Thomas Cook-spot van Boondoggle werd gedraaid in Miami, geregisseerd door Frank Devos en geproduceerd door Caviar.
 

Technische-Fiche---Thomas-Cook-Vroegboekactie.doc

DOC - 23 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu