Boondoggle en Thomas Cook brengen mensen weer dichter bij elkaar.

Donderdag 13 januari 2011 — Grappige tv-spot gaat terug naar de essentie van vakantie.

Opstaan, ontbijten, werken, thuiskomen, eten, slapen, opstaan,… Het leven kan bepaald een sleur worden. Met alle gevolgen vandien voor de relatie met je partner. Voor je het weet, zie je je man niet langer als de adonis waar je ooit verliefd op werd, maar als degene die dringend de vuilnisbakken nog moet buitenzetten. Gelukkig bestaat er een remedie tegen dat soort naderend relationeel onheil: een Thomas Cook-vakantie.

Boondoggle maakte voor Thomas Cook een grappige tv-commercial die erop wijst dat vakantie mensen opnieuw dichter bij elkaar brengt. De spot toont een jong koppel in de badkamer. Zowel de man als de vrouw zijn hun tanden aan het poetsen voor ze gaan slapen. Slapen, want uit hun weinig opwindende gedrag in de badkamer kan je afleiden dat er in de slaapkamer niet veel meer zal gebeuren. Dan verschijnt de tekst: “Is seks een mooie maar verre herinnering? Tijd om je vakantie te boeken.” Vervolgens zien we dezelfde man en vrouw op een paradijselijk strand hun passie voor elkaar herontdekken.

Met de campagne gaan Boondoggle en Thomas Cook terug naar de essentie van vakantie: je haalt de band met je geliefden weer wat steviger aan. Op vakantie herinner je je weer haarscherp waarom je 7 jaar geleden met je vrouw getrouwd bent. Op vakantie doe je aan teambuilding met het hele gezin. Op vakantie kan je voor je kinderen nog 'ns een genereuze papa of mama zijn in plaats van een veredelde politie-agent(e).

De Thomas Cook-spot van Boondoggle werd gedraaid in Miami, geregisseerd door Frank Devos en geproduceerd door Caviar.
 

Thomas Cook Vroegboekactie.mpg