Boondoggle en Thomas Cook lanceren de VakantieGarantie

Opvallende radiocampagne maakt gebruik van reisverhalen op het internet.

Reizen kan een stresserende ervaring zijn. Uitgestelde vluchten, tegenvallende hotels, onverschillige touroperatoren, het zijn slechts enkele zaken die een welverdiende reis kunnen veranderen in een ware horrorvakantie.
Om dit te vermijden lanceert Thomas Cook de VakantieGarantie: 10 garanties die van elke vakantie een topvakantie maken. Uitgebreid te ontdekken op www.vakantiegarantie.be.

Ter lancering van de VakantieGarantie, creëerde Boondoggle voor Thomas Cook een opvallende radiocampagne. Het bureau zocht en vond op het internet echte verhalen van echte mensen over mislukte vakanties. In een nationale radiocampagne spreekt Thomas Cook de auteurs van de verhalen rechtstreeks aan.

De touroperator wijst hen er vriendelijk op dat de dingen die tijdens hun vakantie fout liepen dankzij de VakantieGarantie van Thomas Cook niet kunnen gebeuren én geeft hen in één moeite door een gratis Thomas Cook-vakantie naar dezelfde bestemming. Zo kunnen ze meteen de proef op de som nemen en toch de vakantie beleven waar ze op gehoopt hadden.
 

  Beluister de 'Familie Valencyns' radio spot
  Beluister de 'Mevrouw Breugelmans' radio spot

Technische-fiche----Thomas-Cook-VakantieGarantie.doc

DOC - 23 Kb

Thomas-Cook-A1-Breugelmans-NL-41s.mp3

MP3 - 984 Kb

Thomas-Cook-A2-Valencyns-NL-42s.mp3

MP3 - 1008 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu