Boondoggle en Thomas Cook lanceren de VakantieGarantie

Maandag 20 december 2010 — Opvallende radiocampagne maakt gebruik van reisverhalen op het internet.

Reizen kan een stresserende ervaring zijn. Uitgestelde vluchten, tegenvallende hotels, onverschillige touroperatoren, het zijn slechts enkele zaken die een welverdiende reis kunnen veranderen in een ware horrorvakantie.
Om dit te vermijden lanceert Thomas Cook de VakantieGarantie: 10 garanties die van elke vakantie een topvakantie maken. Uitgebreid te ontdekken op www.vakantiegarantie.be.

Ter lancering van de VakantieGarantie, creëerde Boondoggle voor Thomas Cook een opvallende radiocampagne. Het bureau zocht en vond op het internet echte verhalen van echte mensen over mislukte vakanties. In een nationale radiocampagne spreekt Thomas Cook de auteurs van de verhalen rechtstreeks aan.

De touroperator wijst hen er vriendelijk op dat de dingen die tijdens hun vakantie fout liepen dankzij de VakantieGarantie van Thomas Cook niet kunnen gebeuren én geeft hen in één moeite door een gratis Thomas Cook-vakantie naar dezelfde bestemming. Zo kunnen ze meteen de proef op de som nemen en toch de vakantie beleven waar ze op gehoopt hadden.
 

  Beluister de 'Familie Valencyns' radio spot
  Beluister de 'Mevrouw Breugelmans' radio spot

Stef Selfslagh Boondoggle