Boondoggle en Thomas Cook laten mensen zich lekker misdragen op vakantie

De meeste mensen moeten het hele jaar door al serieus zijn. Waarom dan de vakantie niet aangrijpen als dé gelegenheid om eens lekker te doen waar je zin in hebt? En om niet te doen waar je géén zin in hebt. Vanuit die gedachte vertrokken Boondoggle en Thomas Cook bij het maken van de nieuwe tv-spots voor de Thomas Cook-vroegboekactie.

In één tv-spot zien we een man, die zich duidelijk geweldig in z'n vel voelt, over het strand rennen in een weinig verhullende zwembroek. Uit de iPod-oortjes weerklinkt Eye of the Tiger, een nummer dat erom vraagt om meegebruld te worden, wat onze vakantieganger uiteraard ook doet. En daar geniet heel het strand mee van. Op vakantie mag je je nu eenmaal eens lekker misdragen. Een tweede spot toont dan weer een mama die een geweldige manier heeft gevonden om haar kinderen in te smeren zonder te hoeven rechtstaan.

De tv-spots worden de komende weken uitgezonden op alle commerciële zenders. Je kan ze alvast bekijken op deze pagina.

Technische Fiche

DOC - 23 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu