Boondoggle en VOO brengen de internetlozen op het Net

Internet is een deel van ons leven. Elke dag delen we foto’s, video’s en URLs via blogs of sociale media. Maar er zijn nog veel mensen, voornamelijk de oudere generatie, die geen internet hebben en dus al die sites, filmpjes en foto’s moeten missen. Internet provider VOO wil net die mensen aansporen om internet aan te schaffen. En daarvoor heeft Boondoggle een wel heel speciale manier bedacht.

IDEE:

Voo geeft iedereen die op het internet zit 1 keer de kans om een facebook foto, youtube filmpje of website te delen met iemand die geen internet heeft, je grootvader bijvoorbeeld. Hoe? Door het te sharen via de meest klassieke weg: de post.

Op share-avec-ton-grand-pere.be kies je wat je wil sharen. Is dat een website of Facebook foto? Dan maakt VOO een print en verstuurt het met de post naar het door jou opgegeven adres. Wil je liever een youtube filmpje opsturen? Geen probleem, VOO plaatst het filmpje op een ouderwetse VHS cassette en verstuurt ook dit met de post.

Als uitsmijter kan je tevens je laatste Facebook-status posten op Teletekst pagina 605 van RTL-TVI.


DUBBEL OBJECTIEF:

Eerste objectief: de internetloze senioren motiveren om zich aan te sluiten op het Net. Een website versturen met de post of een youtube filmpje opnemen op VHS is in elk geval dermate absurd dat enkele ogen alvast zullen opengaan. Om de conversie compleet te maken wordt bij elke zending een leaflet gestopt waarop alle Internetformules van VOO netjes worden uitgelegd. Alles verdwijnt tenslotte in een handgeschreven enveloppe en maakt van het geheel een uiterst gepersonaliseerde DM (opening 100% gegarandeerd!). Wie scheurt immers niet meteen een handgeschreven enveloppe open als die van je bloedeigen kleinkind komt?

Tweede objectief: VOO positioneren als sympathieke bondgenoot van jong surfend Wallonië.

De actie loopt tot 1 mei. Als je zelf iets wil sharen met je grootouders, neem dan een kijkje op www.share-avec-ton-grand-pere.be.  

VOO-visuals-14042919.zip

ZIP - 780 Kb

VOO_pers_14042010.doc

DOC - 26 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu