Boondoggle en WeZooz Academy vegen de studenten-excuses van tafel

Om de unieke studiemethode van WeZooz Academy te promoten, ontwikkelde Boondoggle een radiocampagne die inspeelt op de nakende examenperiode. 

WeZooz Academy snelt wanhopige ouders niet alleen ter hulp met lespakketten op video. Via de radiocampagne ontkracht WeZooz Academy ook ieder flauw excuus van de student om slechte examencijfers goed te praten. Gedaan dus met; “Die leraar heeft ne pik op mij…” ofIk wist niet dat we dat ook moesten kennen…”. Maar ook excuses die claimen dat er geen tijd is om te studeren, worden vakkundig de grond ingeboord door Bruno Vanden Broecke, die de rol speelt van een lichtelijk gefrustreerde ouder. 

WeZoozAcademy.be is een platform met een ruim aanbod online video’s en werkt  als een hulpmiddel om scholieren makkelijker en op hun tempo te laten leren. De videolessen worden gegeven door gediplomeerde leerkrachten en bevatten ook de nodige fun, om aan te sluiten bij de leefwereld van jongeren.

Ontdek het WeZooz Academy aanbod en de online videolessen op www.WeZoozAcademy.be.

Beluister de 'Slecht Rapport' radiospot

MP3 - 704 Kb

Beluister de 'Geen Tijd' radiospot

MP3 - 693 Kb

Beluister de 'Jubileum' radiospot

MP3 - 674 Kb

Beluister de 10 seconden radiospot

MP3 - 236 Kb

Technische Fiche

DOC - 22 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu