Boondoggle en Zwan bouwen een feestje met de Rode Duivels

De Rode Duivels gaan naar het WK in Brazilië en dat zal iedereen geweten hebben. Zelfs onze smaakpapillen. Speciaal voor de allergrootste fans van de Rode Duivels brengt Zwan de „limited edition” Zwan TV Belgian Red Devils op de markt. Het bekende Zwan TV worstje, maar nu met een heerlijke duivelse smaak die je mond in vuur en vlam zet. Ideaal om van te genieten tijdens de wedstrijden én om je zenuwen onder controle te houden wanneer de Rode Duivels aan de bak moeten. Om deze duivelse worstjes te lanceren bedacht Boondoggle in opdracht van Zwan een crowd sourcing-campagne die resulteerde in een 20” TV-spot.

 

Boondoggle haalde de bekende Zwan slogan „Waarom nog wachten om te feesten?” van onder het stof en ontwikkelde een online platform waar iedereen kon meewerken aan de nieuwe Zwan TV-spot. Gedurende 8 weken riepen we via billboards tijdens het VTM-programma „Reclame AUB” de kijker op om leuke ideetjes in te sturen voor de nieuwe TV-spot.

Het concept van de TV-spot is simpel. We zien een paar vrienden in spanning kijken naar een wedstrijd van de Rode Duivels, één van de vrienden trekt een potje Zwan TV Belgian Red Devils open, neemt een worstje en het voetbalfeest begint! Iemand die verandert in een vurige duivel, de woonkamer die wordt omgetoverd tot een Braziliaans strandfeest, enz… Elke week kon de kijker bepalen hoe het feest verder moest. Op het einde van elke week werd het leukste idee geselecteerd. Uiteraard werden er ook prijzen uitgedeeld, waaronder een reis naar Brazilië voor twee personen. Ontdek hier het wedstrijdplatform.

Met de winnende ideeën werd een spotje gemaakt dat gedurende 8 weken de voetbalkoorts in elke huiskamer brengt.

De Zwan TV Belgian Red Devils zijn vanaf vandaag overal verkrijgbaar in de supermarkt en ook nu kan je als Zwan liefhebber nog in de prijzen vallen. Bij elke potje Zwan dat je koopt, zit een unieke code waarmee je tot aan het WK elke week kans maakt op een Zwan Belgian Red Devils Party bij jou thuis of één van de tientallen Belgian Red Devils T-shirts.

Alle informatie over de actie vind je op belgianreddevilshomeparty.zwan.be.

Technische fiche

DOCX - 17 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu