Boondoggle gaat voortaan door het leven als Boondogglé

Op donderdag 20 oktober vond de voorronde van ‘Het Slimste Reclamebureau ter Wereld’ plaats, georganiseerd door Ads & Data en gepresenteerd door Erik Van Looy en Bart Cannaerts. Met al onze medewerkers verdedigden we de Boondoggle-eer zo goed mogelijk. De grootste verrassing van de avond was echter niet dat we met onze vierde plaats nét naast een finaleplek grepen, maar wel … dat we onze naam blijkbaar al vijftien jaar verkeerd uitspreken. Want Boondoggle blijkt Boondogglé te heten. We willen Erik en Bart dan ook uitvoerig bedanken voor deze rechtzetting.

Sofie Jossart, account director bij Boondogglé: “Ik werk al van in het begin bij Boondoggle. Of ja, Boondogglé dus blijkbaar. Ik word er zelfs een beetje emotioneel van. Da’s toch, ja, het einde van een tijdperk hé. Tussen ons gezegd en gezwegen: ik ben niet zo’n fan van dat accent. Enfin, het was toch goed zoals het was?”

Lesley Dewilde, copywriter bij Boondogglé: “Ik dacht eerst dat Erik en Bart zich vergisten – kan gebeuren hé – maar blijkbaar ligt de vergissing dan toch bij ons. Echt, ik viel bijna van mijn stoel. Niemand had ons ooit over dat accent verteld. En ik ben nochtans copywriter. Zo straf dat dat mij niet opgevallen is.”

Stijn Cox, CEO bij Boondogglé: “Je zou denken dat ik als CEO wel weet hoe de naam van mijn bureau heet, maar ik was er natuurlijk ook niet bij van in het prille begin. Straf dat die van Ads & Data dat dan weer wel wisten. Uit erkentelijkheid dopen we Boondoggle om tot Boondogglé tot na de finale van ‘Het Slimste Reclamebureau ter Wereld’. Daarna gaan we wel gewoon onder onze oude naam verder, onze klanten zijn dat nu zo gewoon.”

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu