Boondoggle geeft gas voor Primagaz

Na een pitch waaraan twee andere agentschappen met Benelux ervaring deelnamen, heeft Primagaz gekozen om in zee te gaan met Boondoggle. Een diepgaande strategische oefening voor de verschillende segmenten en een opvallende creatieve insteek hebben uiteindelijk de doorslag gegeven.
 

In het najaar staat er een opmerkelijke campagne op het programma waarbij Primagaz neergezet wordt als een hedendaags merk, klaar voor de uitdagingen van de competitieve energiesector.  Via een ATL campagne aangevuld met een one tot one approach zal Primagaz oplossingen bieden voor iedereen die buiten het aardgasnetwerk valt. Daarnaast wordt er uiteraard ook al in de komende maanden gehoopt op een zomer vol barbecue en camping fun.

Contacteer ons
Inge Vander Velpen Managing Director, Boondoggle
Inge Vander Velpen Managing Director, Boondoggle
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium