Boondoggle geeft gas voor Primagaz

Na een pitch waaraan twee andere agentschappen met Benelux ervaring deelnamen, heeft Primagaz gekozen om in zee te gaan met Boondoggle. Een diepgaande strategische oefening voor de verschillende segmenten en een opvallende creatieve insteek hebben uiteindelijk de doorslag gegeven.
 

In het najaar staat er een opmerkelijke campagne op het programma waarbij Primagaz neergezet wordt als een hedendaags merk, klaar voor de uitdagingen van de competitieve energiesector.  Via een ATL campagne aangevuld met een one tot one approach zal Primagaz oplossingen bieden voor iedereen die buiten het aardgasnetwerk valt. Daarnaast wordt er uiteraard ook al in de komende maanden gehoopt op een zomer vol barbecue en camping fun.

Inge Vander Velpen

Managing Director, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu