Boondoggle – Havas CX bouwt Iglo’s Captain’s Fish Finder

Duurzaamheid en transparantie over de herkomst van producten zijn terecht hot topics voor merken, niet in het minst in de voedingsindustrie.

Nomad Foods vroeg Boondoggle – Havas CX daarom om voor Iglo, BirdsEye en Findus een nieuwe online Fish Provenance tool te ontwikkelen, de Captain’s Fish Finder. Met deze Mapbox-toepassing komen klanten via een QR code op de verpakking van visproducten te weten uit welk vangstgebied de vis werd opgehaald. De kaart wordt aangevuld met gerelateerde content over de vis, de vissers en over hoe Nomad Foods duurzaam te werk gaat.

Boondoggle – Havas CX ontwikkelde de applicatie als onderdeel van het grotere Sitecore-based digitale platform dat door hen gebouwd en beheerd wordt. De tool wordt binnenkort uitgerold in heel Europa in het kader van de Fish For Good campagnes. In augustus wordt de Belgische versie gelanceerd, ondersteund door een digitale activatiecampagne.

BDG_NFE_fishprovenance.png

PNG - 5.3 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu