Boondoggle – Havas CX doet shoppen met Amazon en Shopify

Bij Boondoggle kennen we onze klassiekers, oldtimers mogen koppelen aan de technologie van vandaag was daarom een dankbare briefing voor een nieuwe klant, Citroparts.

Citroparts verkoopt kwaliteitsvolle onderdelen voor Citroën oldtimers aan particuliere en professionele klanten. Boondoggle - Havas CX tekende en voerde voor Citroparts het strategische plan uit om de eigen e-shop met Amazon marketplaces te integreren o.b.v. direct product data feeds.

Display en search productcampagnes op Amazon werden ontwikkeld voor traffic generation naar de catalogus, die in een eerste fase focust op de Nederlandse markt.

Voor zwembadenbouwer Bord De Mer lanceerde Boondoggle - Havas CX een e-shop, ontwikkeld op het Shopify framework en geïntegreerd met de nieuwe Contentful-gebaseerde website die recent werd gereleased. Bovenop de basisfunctionaliteiten werden op maat modules ontwikkeld i.f.v. een optimale customer experience bij de bestelling van onderhoudsproducten.

Naast de B2B-klantenportefeuille groeit zo ook de e-commerce ervaring van Boondoggle – Havas CX, met op maat maar betaalbare integraties en slimme technologiekeuzes.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS en het Ministerie van Defensie. Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu


Contact

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu