Boondoggle Havas ziet dubbel voor Federale Verzekering

Al meer dan honderd jaar ondersteunt Federale Verzekering alle professionals die graag de handen uit de mouwen steken. Maar omdat het gedrag en de verwachtingen van klanten in de verzekeringswereld zijn veranderd, hebben Boondoggle Havas en Federale Verzekering de krachten gebundeld om de positionering van het merk te laten evolueren.

Na het verfijnen van de bedrijfsstrategie en het definiëren van een nieuwe commerciële aanpak die meer gericht is op ondernemers en zelfstandigen, werd een diepgaande strategische analyse uitgevoerd. Dit resulteerde in een duidelijke positionering, samengevat in de nieuwe baseline: ‘Altijd mee, pro en privé’.

Federale Verzekering ondersteunt ondernemers, zelfstandigen en bedrijfsleiders zodat die met een gerust gemoed kunnen ondernemen. Maar omdat het leven meer is dan werken, ondersteunt Federale Verzekering hen ook in hun gezins- en privéleven. Een holistische aanpak die verzekeren voor hen vereenvoudigt en hen echte gemoedsrust biedt in elk aspect van hun leven.

Aan de hand van print advertenties, OOH, radiospots, online video’s op social media en bannering komt deze boodschap tot leven. Opvallend én relevant detail: we zien de ondernemers in kwestie telkens in tweevoud, als professional én als particulier, wat illustreert dat Federale Verzekering hen ondersteunt in beide facetten van hun leven.

De luchtige toon, de knipogen en de kleurrijke setting creëren een onderscheidend en samenhangend kader voor het merk, dat zo een sterk statement maakt over zijn betrokkenheid ten opzichte van ondernemers, zowel in hun professioneel als in hun privéleven.

Federale Verzekering - OOH - Decorator NL.pdf

PDF - 2.4 Mb

Federale Verzekering - OOH - Gardener NL.pdf

PDF - 3.8 Mb

Federale Verzekering - Aannemer NL 30s.mp3

MP3 - 1.1 Mb

Federale Verzekering - Cateraar NL 30s.mp3

MP3 - 1.1 Mb

Federale Verzekering - Chauffagist NL 30s.mp3

MP3 - 1.1 Mb

Credits:

Agency: Boondoggle, Havas
Advertiser: Federale Verzekering / Fédérale Assurance
Client team: Kris Van Den Steen, Tu Anh Ha, Olivier De Backer, Cedric Cooreman, Aurélie Farinari
Account team: Valerie Vleminckx, Carlota Schuermans, Manou Geeroms ​
Strategy: Stijn Cox
Executive Creative Director: Mathieu Cardon
Associate Creative Director: Stéphane Daniel ​
Art Director: Thierry Verdoodt
Copy: Stephen Walckiers, Tom De Vliegher, Stéphane Daniel
Long copy: Lesley Dewilde
Motion Design: Anne-Sophie Cayon, Dorien Bradt ​
Design: Stefaan De Vos, Léa Bouissou
Planning: Karine Uytterhoeven ​
Producer Boondoggle, Havas: Bérengère Lurquin ​
Production video & photo: Jekyll n’ Hyde
Sound: Cobra

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu