Boondoggle helpt Ketnet verhuizen naar nieuw kanaal

Maandag 16 april 2012 — Vanaf 1 mei zal Ketnet uitzenden vanop een volledig nieuw kanaalnummer met exclusieve Ketnet uitzendtijd tussen 6u en 20u. Om dat aan te kondigen creëerden Boondoggle en Ketnet samen de ‘Ketnet Verhuist’ campagne.

Via een online tool op ketnet.be kunnen Ketnetters ‘bewijzen’ dat ze helemaal klaar zijn voor ‘de grote verhuis’ van Ketnet. Dit kan door enerzijds aan te geven dat ze het nieuwe kanaal alvast gevonden hebben op hun TV en anderzijds door zichzelf te veranderen in een verhuisdoos.

Die verhuisdoos vormt de rode draad door de hele campagne. Naarmate de verhuisdag dichterbij komt, wordt iedereen één voor één in een verhuisdoos veranderd: wrappers, Ketnet-figuren, scherm-medewerkers… en dus ook de Ketnetters zelf. Het enige wat ze daarvoor moeten doen, is een foto opladen en een bijpassend kapsel kiezen. De online tool doet de rest.

Vervolgens kan een Ketnetter een poster afhalen bij een Postpunt of postkantoor in de buurt waarop hij zijn verhuisdoos kan kleven. Als hij die poster aan zijn raam hangt, maakt hij kans op het bezoek van één van de Ketnet-wrappers met een ‘verhuisdoos vol verrassingen’.

Een duizendtal van die virtuele verhuisdozen worden ook echt gedrukt en komen in de Ketnet studio terecht. Op 1 mei, als Ketnet écht verhuist, zullen deze dozen nog een belangrijke rol spelen… maar daarover later meer…

Deze ‘Ketnet Verhuist’ campagne is meer dan een gewone reclamecampagne, maar een ongeziene samenwerking tussen Boondoggle en Ketnet. Als reclamebureau staat Boondoggle in voor het concept, maar voor de uitwerking ervan wordt er samengewerkt met de redactie van Ketnet zelf. Op die manier maken reclamebureau en tv-zender samen unieke content die zowel online als op de zender perfect op elkaar aansluiten of sterker nog, elkaar versterken.

Verhuis mee!

Op 1 mei verhuist Ketnet. Verhuis ook mee en verander jezelf in een verhuisdoos op www.ketnet.be.

Ketnet Verhuist Klas

Ketnet Verhuist Zandbak

Ketnet verhuist

Billboard
Poster
Flow
Flow
Flow
Flow
Nieuw kanaal
Nieuw kanaal