Boondoggle kondigt Studio Britpop aan met Vlaamse duivenmelker

Op 29 augustus staat Studio Brussel volledig in het teken van Britpop, de muziekstijl uit de jaren '90 die ontstond als tegenreactie op de Amerikaanse grunge-muziek. Onder de naam Studio Britpop speelt de radiozender de hele dag lang uitsluitend het beste uit 20 jaar Britse popmuziek, live vanuit de Red Bull Studios in Londen. Boondoggle werkte de campagne uit met een tv-spot en een wedstrijd met Instagram-games.

In de tv-spot wordt de legendarische hit ‘Song 2’ van Blur gemixt met een archetypisch Vlaamse duivenmelker en zijn prijsbeesten. Het resultaat is een geslaagde combinatie van een oer-Vlaams fenomeen met typisch Britse twist. Naast een tv-spot bedacht Boondoggle ook nog Instagram-games: korte filmpjes waarin de - vaak absurde - lyrics uit Britpop-nummers letterlijk worden uitgebeeld. Wie het juiste nummer als eerste raadt, wordt beloond met de speciaal samengestelde Studio Britpop-cd.
 

Bekijk hier de tv-spot voor Studio Britpop.

De instagram-games ontdekt u op vrijdag 29 augustus op de Instagram account van Studio Brussel

Technische Fiche

DOC - 24 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu