Boondoggle laat mensen online betalen met Payconiq by Bancontact

Het eindejaar staat voor de deur en dus gaan mensen weer massaal op zoek naar het ideale cadeau voor hun geliefden. Daarom pakt Payconiq by Bancontact uit met een reeks betaalbare cadeautips om mensen te inspireren en zo onrechtstreeks het gemak van de app voor online aankopen via Bancontact te illustreren.

Om de link te leggen tussen Bancontact als online betaalmiddel en de Payconiq by Bancontact-app werden de cadeautips uitgewerkt in opvallend geel/blauw binnen de World of Beep van Payconiq. Het resultaat is een zeer herkenbare en kleurrijke combinatie geworden.

De campagne is gericht op het creëren van awareness rond online aankopen via Bancontact, op het stimuleren van het gebruik van de Payconiq by Bancontact-app voor online aankopen, en op app-downloads. Boondoggle ontwikkelde voor elk van die drie doelstellingen specifieke boodschappen en animaties in DOOH, social media posts, search ads, een instant social experience en een inspirerende landingspagina.

Met een beperkt mediabudget lag de focus voornamelijk op programmatic media met DOOH als enige offline aanwezigheid.

Credits:

Client team: Lotta de Meulenaere, Marie-Isabelle de Potter
Account team: Anne-Lore Vestraets, Sophie Gravensteyn, Julie De Kock
Strategy: Stijn Cox ​
Digital media strategy: Maud Colemont
Creative Director: Sven Nijs
Creative team: Els Verhofstede & Fabrice Van Hellemont
Copy: Lesley Dewilde, Vincent Abrams
Motion design: Dorien Bradt
Design: Stefaan De Vos
Producer: Bérengère Lurquin
Production: Jekyll & Hyde
Sound: Cobra

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu