Boondoggle laat middelbare scholieren één dag meedraaien voor Zuiddag

zuiddag-header.jpg
Op donderdag 17 oktober krijgt Boondoggle een dag lang hulp van wel héél jong bloed. Vijf middelbare scholieren ruilen die dag de schoolbanken in voor een job op onze werkvloer. Ze doen dat in teken van de Zuiddag: een dag waarop Vlaamse en Brusselse scholieren onder het motto 'work for change' de handen uit de mouwen steken. Hun loon staan ze af aan een jongerenproject in het Zuiden, dit jaar 'Proef je Passie'. Op het programma van onze nieuwe collega's: brainstormen, meewerken aan campagnes en andere projecten, ... Veel babbelen wordt dus voor één keer niet afgestraft. Integendeel.

'Proef je Passie' focust zich op de provincie Satipo in Peru. Het project wil enerzijds jongeren in Peru informeren over hun kansen en toekomstperspectieven in de koffie- en cacaowereld. Anderzijds wil het jongeren die kiezen voor koffie of cacao ondersteunen door hen een plek te geven bij boerenorganisaties, door hen technieken voor betere kwaliteit van koffie/cacao aan te leren en door ondernemerschap te stimuleren. Kortom, Proef je Passie wil Peruviaanse jongeren met een passie voor koffie of cacao een stevig duwtje in de rug geven.

 

Boondoggle staat helemaal achter het project en is trotse sponsor van de Zuiddag. Voor meer informatie over dit initiatief, kunt u terecht op www.zuiddag.be.

Bekijk het Youtube filmpjehttp://www.youtube.com/watch?v=QlXQOxc4MKkGa naar de Facebook paginahttps://www.facebook.com/ZuiddagGa naar de Zuiddag websitehttp://zuiddag.be/

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS en het Ministerie van Defensie. Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu


Contact

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu