Boondoggle lanceert Chivas The Venture voting platform in meer dan 30 landen

Boondoggle ontwikkelde onlangs het volledige voting systeem voor Chivas The Venture, de jaarlijkse ondernemerswedstrijd van Chivas Regal. Het is een van de eerste releases van het Leuvense bureau binnen de globale digitale samenwerking met het whiskymerk. Boondoggle baseerde de bouw van het platform op Facebook en Sitecore.

In The Venture nemen 30 ondernemers uit minstens evenveel landen het tegen mekaar op om de titel van “social entrepreneur van het jaar” en het bijhorende prijzengeld in de wacht te slepen. Voor Chivas Regal is de wedstrijd een belangrijk communicatiekanaal naar de ondernemersdoelgroep. Daarnaast zorgt de afvalrace ook voor een onschatbare PR-waarde.

Stemmen voor de kandidaten van The Venture kan wekelijks op www.chivas.com

Stijn Cox

Managing Partner Brand & Client Development, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu