Boondoggle lanceert Chivas The Venture voting platform in meer dan 30 landen

Boondoggle ontwikkelde onlangs het volledige voting systeem voor Chivas The Venture, de jaarlijkse ondernemerswedstrijd van Chivas Regal. Het is een van de eerste releases van het Leuvense bureau binnen de globale digitale samenwerking met het whiskymerk. Boondoggle baseerde de bouw van het platform op Facebook en Sitecore.

In The Venture nemen 30 ondernemers uit minstens evenveel landen het tegen mekaar op om de titel van “social entrepreneur van het jaar” en het bijhorende prijzengeld in de wacht te slepen. Voor Chivas Regal is de wedstrijd een belangrijk communicatiekanaal naar de ondernemersdoelgroep. Daarnaast zorgt de afvalrace ook voor een onschatbare PR-waarde.

Stemmen voor de kandidaten van The Venture kan wekelijks op www.chivas.com

Contacteer ons
Stijn Cox Managing Partner Brand & Client Development, Boondoggle
Stijn Cox Managing Partner Brand & Client Development, Boondoggle
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium