Boondoggle lanceert nieuwe wervingscampagne voor Defensie

Naar aanleiding van de technische jobdag van 12 april lanceert Boondoggle  een nieuwe wervingscampagne voor Defensie. Deze campagne toont aan hoe dezelfde professionele competenties kunnen ingezet worden in 2 totaal verschillende werelden.

Aangezien het niet altijd duidelijk is over welke competenties iemand juist moet beschikken om een bepaalde technische functie binnen Defensie uit te oefenen ging Boondoggle op zoek naar gelijkaardige jobs in de burgerwereld.
In de campagne wordt eerst een beroepsscène getoond binnen de burgerwereld, gevolgd door een 360° draai van de camera waardoor de kijker in een soortgelijke situatie belandt binnen Defensie.

Zo transformeert een automecanicien zichzelf in een F16 technieker, en krijgt een IT ‘er de kans om te sleutelen aan hoogtechnologische bewapeningsapparatuur.

Het concept wordt ingezet voor online video, sociale media, GDN bannering en DOOH.

 

In 2017 kreeg Boondoggle de opdracht om het merk Defensie terug in de markt te zetten met daarin een belangrijk luik rekruteringscampagnes. Boondoggle ontwikkelde hier eerder voor al de eerste succesvolle “Geen job, wel een missie” –campagnes voor.

Credits.pdf

PDF - 63 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu