Boondoggle lanceert SuperNova

Tomorrow is Unstoppable

Van 27 tot 30 september 2018 zet het internationale festival SuperNova voet aan wal op het eilandje in Antwerpen.
SuperNova wordt georganiseerd door Flanders DC, Scale-Ups.eu en de Vlaamse Overheid.

Het festival richt zich zowel op het grote publiek als op de zakenwereld, en staat volledig in het teken van nieuwe en aanstormende technologieën, innovatie en creativiteit.

 Boondoggle staat in voor de communicatie, branding en campagne aanpak van het ambitieuze event.

Vanaf midden maart start de communicatie en ticketverkoop voor B2B.
De website, sociale media, newsletters en GDN advertenties zullen hier dienst doen als voornaamste traffic drivers.

In mei wordt de ATL campagne voor het grote publiek gelanceerd.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium