Boondoggle leert de wereld een lesje over de NAVO

NAVO vroeg aan Boondoggle om een reeks visueel aantrekkelijke animatievideo’s te maken om op een eenvoudige manier uit te leggen wat de NAVO is en doet.

Naast de finale van het EK voetbal zijn veel ogen dit weekend gericht op Warschau, waar de NAVO-top plaats vindt. We leven vandaag in een onzekere wereld. Conflicten laaien op aan diverse grenzen van de NAVO-lidstaten. Een belangrijk moment dus om een sterke boodschap de wereld in te sturen: de NAVO is nodig. Meer dan ooit.

Terwijl de meeste mensen de NAVO kennen, zijn er toch maar weinigen die echt weten waarvoor de Alliantie staat.

De video’s worden gebruikt als inleiding aan bezoekers van de verschillende NAVO-hoofdkwartieren en worden getoond aan mensen die op de verschillende online NAVO-platformen zoeken naar informatie over de Alliantie.

Na de succesvolle lancering van het meermaals bekroonde platform Return to Hope, zijn de NAVO en Boondoggle een langetermijnrelatie aangegaan.

Technische fiche

DOCX - 46 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu