Boondoggle leert de wereld een lesje over de NAVO

NAVO vroeg aan Boondoggle om een reeks visueel aantrekkelijke animatievideo’s te maken om op een eenvoudige manier uit te leggen wat de NAVO is en doet.

Naast de finale van het EK voetbal zijn veel ogen dit weekend gericht op Warschau, waar de NAVO-top plaats vindt. We leven vandaag in een onzekere wereld. Conflicten laaien op aan diverse grenzen van de NAVO-lidstaten. Een belangrijk moment dus om een sterke boodschap de wereld in te sturen: de NAVO is nodig. Meer dan ooit.

Terwijl de meeste mensen de NAVO kennen, zijn er toch maar weinigen die echt weten waarvoor de Alliantie staat.

De video’s worden gebruikt als inleiding aan bezoekers van de verschillende NAVO-hoofdkwartieren en worden getoond aan mensen die op de verschillende online NAVO-platformen zoeken naar informatie over de Alliantie.

Na de succesvolle lancering van het meermaals bekroonde platform Return to Hope, zijn de NAVO en Boondoggle een langetermijnrelatie aangegaan.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium