Boondoggle Leuven wordt wereldwijde lead voor digital creative en marketing van Chivas Regal

Na een strategische en creatieve pitch tegen 2 Londense agentschappen werd Boondoggle Leuven gekozen als wereldwijde digitale partner van Chivas Regal, 's werelds meest verkochte whiskymerk. De uitdaging: via digitale kanalen connecteren met de doelgroep van Chivas Regal en merkbekendheid creëren door middel van digitale creativiteit en technologische innovaties.

Boondoggle neemt ook de activatie van Chivas' merkplatform "The Venture" voor z'n rekening. Dat wil sociale ondernemers samenbrengen om hun projecten te laten pitchen voor 1 miljoen dollar funding.

Richard Black, Brand Director van Chivas Regal: "We kijken ernaar uit om samen met Boondoggle de digitale ambities van Chivas Regal te verwezenlijken."

Nieuw Executive Creative Director van Boondoggle, Leon Jacobs zegt: "Ik ben heel blij om te zien hoe snel en efficiënt het hele Boondoggle-team gewerkt heeft om een fantastisch idee tot leven te wekken voor zo'n iconisch merk. Dit is een grote uitdaging voor Boondoggle en het toont ons wat we nog allemaal kunnen bereiken in de toekomst."

Chris Hirst, CEO van Havas Europe voegt daaraan toe: "Het is fantastisch om te zien dat ons vertrouwen in het team van Leuven z'n vruchten afwerpt. We kijken ernaar uit om te ontdekken hoe Boondoggle’s creatieve slagkracht nog meer straffe ideeën kan opleveren voor meer van onze internationale klanten."

Pieter Lambrechts, CEO van Boondoggle Leuven: "Een enorme overwinning, met een echt 'digital service'-idee als kern van onze pitch. Ik ben ongelofelijk blij dat we de kans gekregen hebben om te pitchen op de business van Chivas Regal en ik ben enorm trots dat we gewonnen hebben. Het was een prachtig voorbeeld van Boondoggle teamwork."

Stijn Cox

Managing Partner Brand & Client Development, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu