Boondoggle LifeLabs lanceert co-creatie platform

Boondoggle LifeLabs stimuleert creativiteit en innovatie via uniek samenwerkingsplatform

Boondoggle LifeLabs lanceert een samenwerkingsplatform dat talent van over de hele wereld de kans geeft om innovatieve ideeën met businesspotentieel te realiseren. Via lifelabs.be kan iedereen unieke, digitale businessideeën aanbrengen of meewerken aan bestaande ideeën. Wanneer een idee effectief gerealiseerd wordt en geld opbrengt, wordt de winst verdeeld onder alle participanten. Boondoggle LifeLabs richt zich daarmee voornamelijk tot gepassioneerde developers, designers en creatieve geesten wereldwijd.

Met dit unieke platform bouwt Boondoggle LifeLabs verder op het co-creatie model door iedereen de mogelijkheid te geven mee te werken aan innovatieve projecten . De projecten die momenteel op de site staan, zijn ideeën die eerder binnen LifeLabs bedacht werden en nu in een proof of concept-fase beland zijn. Het Tweetnotebook en het BookofFame zijn daar twee voorbeelden van. Beide projecten belichamen een originele samensmelting van een digitaal product (Twitter of Facebook) en een analoog product (een notebook). Boondoggle LifeLabs geeft vanaf nu iedereen de kans om aan deze projecten mee te werken of om zelf zo'n innovatieve ideeën voor te stellen en te realiseren.

Alle getalenteerde developers, designers en creatieve geesten kunnen terecht op www.lifelabs.be voor meer info. Je vindt er ook de blog waarop je over de laatste ontwikkelingen bij LifeLabs kunt lezen.

Over Boondoggle LifeLabs
Boondoggle LifeLabs werd in 2009 opgericht als een creatieve cel binnen communicatiebureau Boondoggle. Werknemers krijgen de kans om hun eigen innovatieve businessideeën te ontwikkelen tijdens hun werkweek. De opbrengsten van LifeLabs projecten worden verdeeld onder de LifeLabs leden en Boondoggle. Ondertussen is dit innovatielab uitgegroeid tot een zelfstandig bedrijf binnen het ecosysteem van Boondoggle Electric.
 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu