Boondoggle lokt copywriters met visfilet.

#recruticon

Om Nederlandstalig schrijftalent aan te trekken ontwikkelde Boondoggle een ongewone wedstrijd. Het bureau lanceerde zopas een grappig animatiefilmpje, waarin opgeroepen wordt om je eigen betekenis te geven aan een van de vreemde emoticons in onze smartphones. Deelnemers moeten hun inzending posten met #recruticon.

Naast een job als copywriter bij Boondoggle, kan je blijkbaar ook een visfilet winnen. De aard van dit filmpje doet vermoeden dat er vandaag nog meer zullen volgen. U vindt ze via de sociale kanalen van Boondoggle en via #recruticon 

Technische-Fiche-Boondoggle-recruticon.pdf

PDF - 59 Kb

Odin Saillé

Creative Director

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS en het Ministerie van Defensie. Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu


Contact

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu