Boondoggle maakt campagne die je leven verandert.

Woensdag 31 maart 2010 — Werk, files, sociale verplichtingen…Je hebt niet altijd tijd om naar je favoriete tv-programma’s te kijken. Gelukkig bestaat er Video On Demand; de dienst waarmee je zelf bepaalt wanneer je naar iets wil kijken. VOO, de Waalse telecomoperator die in Wallonië en Brussel digitale tv, internet en telefonie aanbiedt via de kabel, heeft Boondoggle onder de arm genomen voor een digitale campagne rond dit voordeel van digitale televisie.

Bezoekers van lesoir.be, rtbf.be, dhnet.be en andere populaire franstalige websites, werden d.m.v. banners geconfronteerd met de tv-programma’s die ze zullen missen om wat voor reden dan ook. Ben je aan het werk? Moet je straks je kinderen in bed steken?  Door middel van een real-time verbinding met de actuele tv-programmatie zag de bezoeker exact wat hij of zij allemaal niet ging kunnen zien.

Gelukkig biedt VOO een eenvoudige keuze. Ofwel verander je je manier van tv kijken en abonneer je je op digitale TV van VOO, ofwel verander je je manier van leven.  En ook dat laatste wordt mogelijk gemaakt door VOO.

Zit je bijvoorbeeld op het werk en mis je daardoor je favoriete film? Dan biedt de banner de mogelijkheid om direct ontslag te nemen.  De banner brengt je naar een pagina waar je enkel jouw gegevens en het e-mail adres van je baas moet ingeven. En zodra je op verzenden klikt komt de ontslagbrief direct in de mailbox van je CEO terecht.

Zelfs het huren van een helikopter werd mogelijk als je door de files iets op tv ging missen. Met een simpele klik bezorgen wij de bestelling aan een echte helikopterfirma. Verander je toch liever je manier van tv kijken in plaats van je leven? Dan brengt de banner je naar de VOO site om je direct te abonneren op digitale televisie.

Op het moment dat je dit zelf even uittest op onderstaande url’s is Boondoggle trouwens al druk in de weer om de volgende digitale campagne van VOO vorm te geven.

Stef Selfslagh Boondoggle