Boondoggle maakt eerste internationale mobiele bioscoop-applicatie voor Kinepolis Group

Kinepolis Group zet met iPhone App belangrijke stap in het aanbieden van mobiele services. Een applicatie op je iPhone waarmee je niet alleen de meest recente filminfo van de zalen van Kinepolis Group kunt opzoeken, maar ook de trailers van de nieuwste films kan zien. Dat is in 1 zin wat Boondoggle en Kinepolis in samenwerking bedacht hebben. Kinepolis is hiermee ook de eerste bioscoopgroep in België die een iPhone App op de markt brengt. De iPhone App wordt in verschillende fases op de markt gebracht. Vanaf vandaag kan je de eerste versie gratis downloaden via de iPhone App Store.

Deze eerste versie van de Kinepolis iPhone App bevat meer dan enkel het programma van filmvertoningen. Zo vindt de applicatie je favoriete bioscoop via een handige locatiebepaling. Daarnaast is het mogelijk om te bladeren door nieuwe titels, door de top tien of door alle films die de huidige week of binnenkort (al dan niet in jouw favoriete bioscoop) te bekijken zijn. Ook wie impulsief een film wilt meepikken, kan snel zijn keuze maken. De applicatie zet namelijk alle eerstvolgende vertoningen samen in een overzichtelijke lijst.

Een handige zoekfunctie laat toe om een film te zoeken op filmtitel, naam van de acteur, regisseur, genre, enz. Per film krijg je al deze details ook te zien, net als de affiche, een korte samenvatting, de duur,… Een zeer handige troef is dat je van bijna iedere film met één klik de officiële trailer op je iPhone kan bekijken.

Je kan voor jezelf een persoonlijke ‘watchlist’ samenstellen met jouw favoriete films. Wil je vrienden warm maken om samen naar de film te gaan, dan kan je alle content delen via Facebook, Twitter of e-mail. Bovendien blijft alle content, eens opgeslagen, ook offline te raadplegen, waardoor mensen zonder mobiel data-abonnement of met een iPod touch niet uit de boot vallen.

De Kinepolis App is gratis te downloaden via de App Store in iTunes op http://www.itunes.com/app/kinepolis. Dit is echter de eerste versie. In de loop van het jaar staan nog updates gepland. Zo wordt ook de mogelijkheid onderzocht waardoor je op termijn via je iPhone tickets zou kunnen kopen en zonder aanschuiven langs de kassa zal kunnen passeren.

Info-Boondoggle.doc

DOC - 86 Kb

Info-Kinepolis.doc

DOC - 27 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu