Boondoggle maakt van de spelersbus van de Rode Duivels ook een supportersbus

Donderdag 31 januari 2013 — Voor de eerste keer sinds de lancering van de campagne lanceerden Boondoggle en de Rode Duivels geen uitdaging maar riepen ze de supporters op om mee te werken aan een verrassing. 

Igor De Camargo mocht in naam van de Rode Duivels de verrassing aankondigen: http://www.youtube.com/watch?v=S1j0aZ15BTA.
Hij riep alle fans op om via de fanpagina op Facebook toestemming te geven voor het gebruik van hun profielfoto’s. Gedurende twee weken werden op deze manier duizenden foto’s verzameld. Vandaag maakte bondscoach Marc Wilmots bekend wat de Rode Duivels met de profielfoto’s van plan waren.

De sterke band tussen spelers en supporters wordt in de verf gezet door ze een prominente plaats op de nieuwe spelersbus te geven. Die is namelijk helemaal bedrukt is met hun foto’s. 12133 fans reizen vanaf nu dus overal mee met de nationale voetbalploeg.

Elke fan die de oproep van De Camargo beantwoordde heeft een plaatsje gekregen. En iedereen kan via internet zijn plek ontdekken. Boondoggle ontwikkelde in één week tijd ook een op maat gemaakte app die via een zoekfunctie de plek van elke fan en elke speler op de bus toont.

Eenmaal je je plaats op de bus hebt gevonden, kan je die met een simpele muisklik met al je Facebook-vrienden delen: www.facebook.com/BelgianRedDevils/app_465766230125443

Bekijk hieronder de filmpjes van het onthullingmoment met reacties van Wilmots en de supporters zelf.

Belgian Red Devils Bus