Boondoggle ontmaskert de smaak van Leerdammer

Hoe activeer je een bestaande billboard-campagne om de herkenbaarheid en awareness van Leerdammer te vergroten in het noorden van het land en trials te stimuleren? Met die vraag kwam Leerdammer aankloppen bij Boondoggle.

Om die zichtbaarheid op een originele manier te creëren koos Boondoggle ervoor om de verpakking van Leerdammer een centrale plaats te geven in de campagne en deze te gebruiken om gekende artiesten deels te verbergen. Originele lijntekeningen achter de verpakking onthulden de typische trekken van enkele bekende Belgische artiesten, die in DOOH en op sociale media tot leven kwamen.

Met de slogan “Ontmasker de smaak van Leerdammer” werden Leerdammer-fans niet enkel uitgedaagd om te raden welke artiest er schuilging achter de verpakking, maar ook om de kaas van Leerdammer te proeven. Via Instagram werd er een wedstrijd georganiseerd met als hoofdprijs een concert van The Weeknd, en via sampling-acties in stations en shoppingcentra werden passanten verleid om Leerdammer te proeven.

Credits:

Client team: Sylvie Quertainmont, Jill Olfers, Jamilla Ajana
Account team: Antje De Laet, Laurie Parrez, Anne-Lore Vestraets
Creative Director: Sven Nijs
Creative team: Fabrice Van Hellemont & Els Verhofstede
Long copy: Lesley Dewilde
Illustrator & Motion Designer: Amèl Amri
DTP: Stefaan De Vos
Media buying: Havas Media

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu