Boondoggle ontwikkelt én lanceert de gepersonaliseerde service ‘Try Out-Fit’ voor SKM

Geweldig nieuws als je al lang een nieuwe, verrassende outfit wil kopen, maar net als zovelen geen tijd of inspiratie vindt. Boondoggle verdiepte zich namelijk voor modezaak SKM volledig in de behoeften en ergernissen van consumenten en lanceerde na intensief onderzoek, brainstormen en testen de dienst Try Out-Fit, een unieke persoonlijke service die zowel mannen als vrouwen een nieuwe lievelingsoutfit geeft in een klik. Naast het bedenken, ontwikkelen en volledig opzetten van de service, nam Boondoggle ook de creatieve campagne voor z’n rekening. Die omvat behalve de website tryoutfit.be ook advertenties, een social media-plan, een bloggersavond, radiospots, animatiefilmpjes, point of sales-materiaal en zelfs de uitgewerkte corner in de winkel waar de outfits kunnen opgehaald worden. Try Out-Fit maakt deel uit van een volledige herpositionering die Boondoggle eerder dit jaar voor de modemerkenwinkel begon uit te werken.

Een nieuwe outfit kopen vraagt inspiratie én tijd. Twee dingen waar heel veel jonge mensen te weinig van hebben. Dat kwam al snel bovendrijven in de focusgroepen die we organiseerden rond de verjonging van SKM. Met alle noden én irritaties van de doelgroep als vertrekpunt, zorgden we ervoor dat Try Out-Fit hier op een heel persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier komaf mee maakt: op tryoutfit.be geef je je persoonlijke gegevens in zoals je maten, favoriete stijlen, lievelingsmerken, ... Daarna kies je een datum waarop je kan langskomen bij SKM. That’s it! In tussentijd duiken de shop assistants van SKM voor jou in de rekken. En wanneer jij in de winkel arriveert, hangen er 2 volledige outfits per gekozen kledingstijl klaar om te passen. Met Try Out-Fit schakelen we de grootste ergernissen van onze doelgroep uit: geen tijdsverlies meer met zoeken, geen slecht gevoel meer door gebrek aan inspiratie én geen gedoe met dingen terugsturen zoals andere online shopping diensten. De service zorgt ervoor dat jouw nieuwe SKM-kleren ook meteen je lievelingskleren worden. En wie toch niet tevreden is met de klaargelegde outfits, hoeft niets te betalen, want Try Out-Fit is gratis en zonder aankoopverplichting.

Try Out-Fit is een van de vele vernieuwingen die Boondoggle vanuit consumer centric standpunt bedacht en van A tot Z uitwerkte als totaalconcept om de verjonging van SKM te realiseren. Zo werd onder andere het merkaanbod uitgebreid met meer jonge merken, kwam er een restyling in de winkel, een nieuwe website, een social media-strategie, radiospots en een grote herlanceringscampagne “Je nieuwe lievelingskleren vind je bij SKM.” De hele SKM-case is dan ook een sprekend voorbeeld van de succesvolle evolutie die Boondoggle het laatste jaar doormaakte naar een volwaardige marcom business partner.

Zin om Try Out-Fit zelf eens uit te proberen? Doen! Surf naar www.tryoutfit.be en ontdek jouw nieuwe lievelingskleren in een klik.

Stijn Cox

Managing Partner Brand & Client Development, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu