Boondoggle scoort een Golden Mixx Award met BelgiumizeMe.

Op de achtste editie van de IAB Mixx Awards sleepte Boondoggle een Gold Award in de wacht: BelgiumizeMe werd bekroond als beste social media campagne. Tijdens het WK nodigde BelgiumizeMe buitenlandse voetballiefhebbers uit om voor het Belgische team te supporteren als echte Belgen, compleet met Belgische naam. Zo kon de Spaanse ‘Manuel Garcia’ bijvoorbeeld als ‘Modest Goossens’ voor de Rode Duivels supporteren. En werd de Engelse ‘Josephine Duncan’ even ‘Josée Dubois’. BelgiumizeMe werd gelanceerd via de Twitter-accounts van de Rode Duivels en bereikte op amper twee dagen 8,7 miljoen voetbalfans. Meer nog: dankzij deze digitale campagne telt ons landje vandaag niet minder dan 372.398 nieuwe Belgen. 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu