Boondoggle scoort mee voor de Rode Duivels

De Koninklijke Belgische Voetbalbond koos Boondoggle als nieuwe communicatiepartner voor de WK campagne van de Rode Duivels.
Boondoggle zal de KBVB ondersteunen in het uitbouwen van het grootste en beste supporterslegioen ooit. Hiermee schrijft Boondoggle zich in in de ambitieuze plannen van de KBVB en de steeds groeiende professionalisering van de organisatie en haar activeiten.

Aan de start van de nieuwe WK campagne op weg naar Brazilië hebben de Rode Duivels meer dan ooit een gereputeerd spelerspotentieel. En ook het aantal supporters groeit.

Dit supportersgevoel koesteren en aanwakkeren via een moderne communicatie-aanpak is een uitdagende doelstelling.

De eerste resultaten van de samenwerking tussen Boondoggle en de KBVB zullen zichtbaar worden naar aanleiding van de vriendschappelijke interland België-Nederland op 15 augustus.

Contacteer ons
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium