Boondoggle start nieuw creatief bureau in Kaapstad en lanceert Re-imagination

In de zomer van 2015 opent Boondoggle samen met Havas Johannesburg een nieuw creatief bureau in Kaapstad, Zuid Afrika.

Deze joint venture zal worden opgestart door Pieter Goiris, Werner Camps en top Zuid-Afrikaans creatief talent. Het zal een hybride communicatiebureau worden, waar technologie en creativiteit in de meest diverse vormen in elkaar overvloeien.

Pieter Goiris: “Zuid-Afrika is een fantastisch land in volle economische en creatieve ontwikkeling. De mix van vele culturen en de aanwezigheid van zeer veel jong talent creëert enorm veel opportuniteiten. Niet enkel voor het nieuwe agentschap in Zuid Afrika, maar ook voor de andere Boondoggle agentschappen in Europa. We kijken er erg naar uit om op een vernieuwende wijze met een heel open model, een zeer verscheiden en jonge talent pool uit te bouwen. Dit gebeurt overigens in samenwerking met Victors & Spoils, het bureau van John Winsor ( ex Porter & Bogusky).

De start van het nieuwe bedrijf door beide oprichters van Boondoggle kadert binnen een strategie om in samenwerking met Havas Worldwide het Boondoggle aanbod verder internationaal uit te bouwen. Naast het openen van nieuwe kantoren zal deze strategie worden vormgegeven door het lanceren van nieuwe services voor de Europese markt.

Boondoggle België zal verder worden uitgebouwd onder ambitieuze leiding van Pieter Lambrechts (CEO) en lanceert als eerste Boondoggle kantoor “Re-imagination”. Een eigenzinnige kijk op sterke merken én op het geïntegreerde bureau van de toekomst, met de consument in een centrale rol.
Pieter Lambrechts: “Het zijn zeer boeiende tijden voor onze business. Technologische evoluties verleggen de grenzen en zorgen voor grote verschuivingen in bestaande markten. Nieuwe markten worden gecreëerd. Hoogste tijd voor veel merken om zichzelf te herdefiniëren.

Met Re-imagination lanceren we niet enkel een duidelijke visie op sterke merken, maar vooral ook een attitude én aanpak. Samen met onze klanten willen we opnieuw de bakens verzetten in ons land. Op vlak van digitale producten, diensten en creatieve content & campagnes in alle mogelijke vormen”

Het management van het geïntegreerde Boondoggle in België zal verder bestaan uit managing partners Inge Vander Velpen ( Brand & Business Development), Sam De Vriendt ( Concept & Creatief Directeur), Erik Meylemans ( Strategie & Service Design), Vincent Depoortere (Technology & Innovation) en Fien Paepen (COO).

Dit team zal aan het hoofd staan van meer dan 100 talenten, waaronder CD Niels Schreyers, Service Designer Lansen Walraet, kersvers CD Dieter Vanhoof en Brand Strategist Kristel Vanderlinden.

Creatief directeur Odin Saille heeft besloten het bureau te verlaten en zal binnenkort zijn nieuwe plannen bekendmaken.

Pieter Goiris en Werner Camps zullen naast hun internationale rol nog nauw betrokken blijven bij Boondoggle in België en Havas Boondoggle Nederland, respectievelijk als voorzitter en director van de raad van bestuur.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu