Boondoggle stuurt identieke tweeling op sollicitatiepad voor Jobat

We kunnen er niet meer om heen: we zullen allemaal langer moeten werken. Jobat ondervroeg 9000 actieve Belgen over hun pensioenperspectieven en onderzocht hoe we best met een langere loopbaan omgaan. Ook de standpunten van alle politieke partijen werden gekaderd. Het resultaat leest u op 12 en 19 juni in het dossier “Langer werken. Anders werken.” Om dit dossier aan te kondigen, vertrok Boondoggle van de vraag die iedereen zich stelt: hoe gaan we zo'n langere loopbaan volhouden?

 

Om het prangende van deze vraag te illustreren, stuurde Jobat een identieke tweeling naar een sollicitatiebeurs. Hun bedoeling: samen solliciteren voor dezelfde job, zodat ze voortaan om beurten kunnen gaan werken. Een verborgen camera registreerde de sollicitatiegesprekken. De reacties van de potentiële werkgevers ziet u in een leuk filmpje op www.jobat.be en http://www.youtube.com/watch?v=fn4nTP7T8Y8

Een advertentie en een radiospot maken de campagne compleet.


 

Contacteer ons
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium