BOONDOGGLE VERHUIST EN VERNIEUWT

’t Is druk bij Boondoggle. Maar wel plezant druk.

Het agentschap verhuisde recent van “De Hoorn” naar het daarnaast gelegen “In den Horen”, het gerenoveerde pand aan de vaart waar de eerste brouwerij van Stella Artois gevestigd werd in 1673. Het nieuwe kantoor werd from scratch ontwikkeld en omvat o.a. een eigen plek voor iedereen, een café in ware Wes Anderson-stijl, flexibele meeting- en workshopruimtes, single booths en cosy corners.

Daarnaast verwelkomt het Boondoggle-team enkele toptalenten: drie nieuwe rekruten én iemand die een trede hoger op de carrièreladder klimt.

De eerste is Sven Nijs, die Boondoggle vervoegt als de nieuwe Creatieve Directeur. Sven is een creatieve ondernemer in hart en nieren en richtte zijn eigen creatief bureau, Cherry and Cake, op. Dat verkocht hij en ruilde hij in voor Publicis, waar hij drie jaar de budgetten van Belfius, Think Pink en Renault/Dacia creatief aanstuurde. ​ ​

Vervolgens is er Franky Willekens, die reeds in januari bij Boondoggle begon als Engagement Strategy Director. Franky lag aan de basis van het vroegere Ogilvy Interactive en leidde meer dan tien jaar de digitale marketing consultancy van BBDO. Hij zal het snel groeiende digitale marketing- en mediateam van Boondoggle aansturen.

Karine Uytterhoeven komt erbij als Operational Director. Hiervoor leidde ze het management van de creatieve afdeling bij BBDO in goede banen. Haar missie: de organisatie van Boondoggle naar een volgend niveau tillen op het vlak van processen en tools om de opvolging van de projecten nog vlotter te doen verlopen.

En ten slotte is er Anne-Lore Vestraets, die in 2019 binnenkwam bij Boondoggle om het Payconiq-team aan te sturen en die nu Lead Business Director wordt met als opdracht het bureau verder te ontwikkelen met CEO Stijn Cox.

 

Quote Stijn: “Ik ben bijzonder trots en blij dat we vandaag deze volgende stap in de evolutie van Boondoggle naar buiten kunnen brengen. We zitten op een prachtige nieuwe locatie waarin de unieke Boondoggle-spirit helemaal tot zijn recht komt. En dat is meteen het kader waarin de nieuwe Boondogglers hun schouders kunnen zetten onder de verdere uitbouw van het agentschap om voor onze klanten merken te kunnen bouwen vanuit onze holistische aanpak. Van merk-DNA tot merk- en gebruikservaring.”

Quote Sven: “Boondoggle schudt de ondernemer in mij opnieuw wakker. De unieke teamspirit, de ambitie en de vibe zijn gewoon verfrissend. Bovendien heb ik altijd al willen werken met zicht op het water. De jachthaven van Leuven als uitzicht is dan een uitstekend begin.”

Quote Franky: “Het was een beetje thuiskomen. Ten slotte was Boondoggle het eerste digital native bureau in België. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot merkenbouwers voor een hele serie uitdagende klanten. Tof dat ik mee kan werken aan de verdere groei van dit verhaal met de fijne mensen in ons team.”

Quote Anne-Lore: “Super dat ik de missie krijg om met het hele team Boondoggle naar een volgende fase te brengen. ​ We gaan ervoor!”

Quote Karine: “Ik zal het kort houden: ik kijk er naar uit om vooruit te gaan. Together en zeker Beyond.”

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu