Boondoggle versterkt op alle vlakken

Boondoggle mocht de laatste maanden heel wat nieuwe collega's verwelkomen. En ook in het voorjaar van 2016 krijgt het bureau versterking om zowel het extra werk van bestaande klanten als het werk van enkele mooie, nieuwe klanten te kunnen opvangen. Hieronder lees je welk talent z'n weg vond naar Boondoggle.

In het najaar ging Inge Crauwels opnieuw aan de slag bij Boondoggle als account director. Zij deed al een pak ervaring op bij onder andere Duval Guillaume Modem, Grey en BBDO. Ook Peter Van Buggenhout, ex-Dallas en These Days Y&R, begon als account director, voor klant Unilever. Account manager Karlien Van Herck ruilde Dallas in voor Boondoggle en Sander Vanden Bempt startte als digital project manager. Daarnaast kreeg het communicatiebureau er ook nog twee nieuwe campaign managers bij: Itza Bocken, die tot voor kort aan haar MBA werkte in China als fashion editor en marketeer voor een fashion app, en Katrijn Busschaert, die bovenop haar studies in toegepaste economische wetenschappen ook nog een postgraduaat trendwatching bij Vlerick behaalde om daarna voor Boondoggle te kiezen.

Ook het development department kreeg ondersteuning van drie nieuwe aanwinsten: Paul Van Bladel, Thomas Decavele en Rutger Hendrickx. Brand strategist Tom Vingerhoets ruilde dan weer BBDO in voor een plek aan de strategie-tafel van Boondoggle. En designer Lies Pauwels zette na een overtuigende stage haar handtekening om het design department te versterken. Ten slotte neemt Jacques Van Dam sinds kort de Boondoggle-boekhouding mee voor z'n rekening.

Ook in 2016 is er nog straf volk op komst. In januari komt Lise Detobel, ex-Saatchi & Saatchi, het account departement vervoegen als account manager. En last but not least, in februari neemt Sofie Sermon afscheid van OgilvyOne Worldwide om erin te vliegen als account director bij Boondoggle.

Een aanzienlijk lijstje met vers bloed dus. Boondoggle is ervan overtuigd dat deze collega's klaar zijn om zich helemaal te smijten. Iets wat duidelijk ook kan gezegd worden van de huidige collega's

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu