Boondoggle verwelkomt Kristel Vanderlinden als nieuwe Head of Strategy

Het strategy department van Boondoggle in Leuven krijgt een ervaren dame aan het roer. Kristel Vanderlinden ruilt haar rol als Head of Strategy bij Ogilvy in voor dezelfde functie bij Boondoggle. Ze treedt ook meteen toe tot het management van het bureau.

Kristel was voor haar zes jaar bij Ogilvy, ook al verschillende jaren Global Brand Director bij Lowe Amsterdam. Ze werkte al voor klanten als Unilever, Ford, Herta, La Laitière, het Europees Parlement, Vlam, Leaseplan, VAB, Amnesty International, Electrabel enzovoort. 

Kristel is een echte merkdenker die als strateeg mensen inspireert om op zoek te gaan naar de why van het merk. "Merken moeten een duidelijk antwoord hebben op 'waarom' zij bestaan. Boondoggle is in mijn ogen, met alle expertises in huis, een echt true-view-agency die dit vraagstuk voor de klanten kan oplossen', zegt Kristel Vanderlinden. "Ik kijk er naar uit om samen met dit enthousiast managementteam de strategische visie verder uit te bouwen”

Inge Vander Velpen: "Met de komst van Kristel zijn we meer dan ooit de ideale partner voor merken die op een relevante manier het verschil willen maken in de samenleving. We streven er steeds naar de trends en datgene wat er leeft in de samenleving te vatten. De doorgedreven merk expertise van Kristel zal ons in staat te stellen die merkrol strak te definiëren."

Peter Verbiest, de huidige Strategic Group Director, zal zich vanaf nu toeleggen op new business trajecten binnen Boondoggle Electric. Hij blijft daarnaast ook verantwoordelijk voor de strategische en relationele ondersteuning van enkele klanten binnen het bureau. 

Inge Vander Velpen

Managing Director, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu