Boondoggle verzamelt prijzen met Return To Hope, een interactieve storytelling website voor NATO.

Vrijdag 26 september 2014 — Vandaag prijkt Return To Hope op de homepage van FWA (het meest bezochte website award programma ter wereld) als website van de dag. Eerder kreeg het project ook al de public shortlist toegekend door het publiek van the FWA en werd het verkozen tot beste website van de dag op Awwwards en Designlicks.

Vandaag werd Return To Hope verkozen als website of the day op de prestigieuze FWA (Favourite Website Awards). Na een publieke stemronde stemde 70% dat de website op de public shortlist thuishoorde. Hierna besliste een professionele vakjury dat Return To Hope waardig is om website of the day te worden.
Naast FWA sleepte Return To Hope ook al 2 andere ‘website of the day’ awards in de wacht. De eerste erkenning kwam er door het minder bekende Designlicks. Waarna quasi onmiddellijk een honorable mention volgde op Awwwards.com met een gemiddelde score van 7,4/10. Ook hier slaagde Boondoggle erin op 20 september als website of the day verkozen te worden door een professionele vakjury.
De drievoudige website of the day erkenning looft de kwaliteit van Return To Hope die ook duidelijk bij het gewone publiek in de smaak valt. De 6 personages die elk hun verhaal vertellen over Afghanistan halen gemiddelde bezoektijden tot 11 minuten. Een werkelijk indrukwekkend cijfer bij de huidige digitale generatie.
Oordeel zelf mee en bekijk de website op http://www.returntohope.com

Return To Hope - Trailer

FWA site of the day
FWA site of the day
FWA site of the day
Maarten Cox Boondoggle