Boondoggle verzamelt prijzen met Return To Hope, een interactieve storytelling website voor NATO.

Vandaag prijkt Return To Hope op de homepage van FWA (het meest bezochte website award programma ter wereld) als website van de dag. Eerder kreeg het project ook al de public shortlist toegekend door het publiek van the FWA en werd het verkozen tot beste website van de dag op Awwwards en Designlicks.

Vandaag werd Return To Hope verkozen als website of the day op de prestigieuze FWA (Favourite Website Awards). Na een publieke stemronde stemde 70% dat de website op de public shortlist thuishoorde. Hierna besliste een professionele vakjury dat Return To Hope waardig is om website of the day te worden.
Naast FWA sleepte Return To Hope ook al 2 andere ‘website of the day’ awards in de wacht. De eerste erkenning kwam er door het minder bekende Designlicks. Waarna quasi onmiddellijk een honorable mention volgde op Awwwards.com met een gemiddelde score van 7,4/10. Ook hier slaagde Boondoggle erin op 20 september als website of the day verkozen te worden door een professionele vakjury.
De drievoudige website of the day erkenning looft de kwaliteit van Return To Hope die ook duidelijk bij het gewone publiek in de smaak valt. De 6 personages die elk hun verhaal vertellen over Afghanistan halen gemiddelde bezoektijden tot 11 minuten. Een werkelijk indrukwekkend cijfer bij de huidige digitale generatie.
Oordeel zelf mee en bekijk de website op http://www.returntohope.com

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu