Boondoggle voor De Morgen: Meer zalm. Meer inhoud. Meer campagne.

Na de “Zalm” campagne van De Morgen – nu twee jaar geleden – blijft de bekendste zalm in medialand verder tegen de nieuwsstroom inzwemmen.

Want wie anders dan De Morgen stelt de niet-evidente vragen, de vragen die er toe doen en die nieuwe inzichten verschaffen.

De Morgen pakt nu uit met twee sterke dossiers. Eén politiek en één sociaal.

In de reeks “Exit Democratie” worden vragen gesteld die de controverse niet schuwen: “Zijn sommige kiezers niet te dom om te mogen stemmen?” is er daar één van.

En het weekend voor de lancering van deze reeks indringende gesprekken van Joël De Ceulaer met tegendraadse denkers, publiceert De Morgen een bijlage over de impact van borstkanker op de relatie van vrouwen. En ook hier worden vragen gesteld die er toe doen, zoals “Staat na borstkanker het grootste litteken op je relatie?”.

Boondoggle creëerde voor beide pertinente dossiers uitingen die verderbouwen op de aparte visuele stijl die de communicatie van De Morgen ondertussen karakteriseert.

Je vindt ze nu op tv, radio, online en in de krant.

Contacteer ons
Stijn Cox Managing Partner Brand & Client Development, Boondoggle
Stijn Cox Managing Partner Brand & Client Development, Boondoggle
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium