Boondoggle voor De Morgen: Meer zalm. Meer inhoud. Meer campagne.

Na de “Zalm” campagne van De Morgen – nu twee jaar geleden – blijft de bekendste zalm in medialand verder tegen de nieuwsstroom inzwemmen.

Want wie anders dan De Morgen stelt de niet-evidente vragen, de vragen die er toe doen en die nieuwe inzichten verschaffen.

De Morgen pakt nu uit met twee sterke dossiers. Eén politiek en één sociaal.

In de reeks “Exit Democratie” worden vragen gesteld die de controverse niet schuwen: “Zijn sommige kiezers niet te dom om te mogen stemmen?” is er daar één van.

En het weekend voor de lancering van deze reeks indringende gesprekken van Joël De Ceulaer met tegendraadse denkers, publiceert De Morgen een bijlage over de impact van borstkanker op de relatie van vrouwen. En ook hier worden vragen gesteld die er toe doen, zoals “Staat na borstkanker het grootste litteken op je relatie?”.

Boondoggle creëerde voor beide pertinente dossiers uitingen die verderbouwen op de aparte visuele stijl die de communicatie van De Morgen ondertussen karakteriseert.

Je vindt ze nu op tv, radio, online en in de krant.

DM_Borstkanker_Identiteit.pdf

PDF - 88 Kb

DM_Borstkanker_Patient.pdf

PDF - 89 Kb

DM_Borstkanker_Relatie.pdf

PDF - 85 Kb

DM_Democratie_Afschaffen.pdf

PDF - 377 Kb

DM_Democratie_Brexit.pdf

PDF - 2.5 Mb

DM_Democratie_Houdbaarheid.pdf

PDF - 376 Kb

DM_Democratie_Trump.pdf

PDF - 1.9 Mb

De-Morgen-Borstkanker-1.wav

WAV - 4.6 Mb

De-Morgen-Borstkanker-2.wav

WAV - 4.6 Mb

De-Morgen-Democratie-Brexit.wav

WAV - 4.6 Mb

De-Morgen-Democratie-Liegen.wav

WAV - 4.6 Mb

DeMorgen_Borstkanker.html

HTML - 2.4 Kb

DeMorgen_Democratie.html

HTML - 2.3 Kb

Technische Fiche

DOCX - 14 Kb

Stijn Cox

Managing Partner Brand & Client Development, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu