Boondoggle voor Ministerie van Defensie: "Geen job, wel een missie"

Wat jou speciaal maakt, maakt Defensie sterker. Dat is de boodschap van de nieuwste Employer Brand-campagne van Boondoggle voor Defensie. Deze laatste moet duizenden mensen aanwerven in de komende jaren. Maar de concurrentie voor talent is hevig en mensen weten niet altijd hoe divers de vacatures bij Defensie zijn. Daarom toont de campagne dat iedereen met het juiste talent en de juiste vaardigheden een passende job kan vinden in een van de 4 componenten (Lucht, Land, Marine, Medisch). Want naast titels, opleidingen of huidige jobs is het het talent van de mensen waar Defensie naar op zoek is. Want bij Defensie wordt dat talent omgezet in specifieke vaardigheden dankzij een doorgedreven opleiding.

In lijn met de merkbelofte van de Belgische Defensie ("Uw toekomst. Onze missie.") werd er gekozen om werken bij Belgian Defense te positioneren als een missie, niet als een job. De belofte is dus: "Geen job, wel een missie." De campagne loopt op tv, radio en op digitale media (OLV, social, OLA) waarbij mogelijke kandidaten op mil.be via een missiekiezer naar de juiste job bij Defensie worden begeleid.

Credits:

Klant: Defensie
Agentschap: Boondoggle
Account: Catherine Hamers
Strategie: Stijn Cox
Creatie: Sven Nijs, Chris Goossens, Robbie Cap
Planning: Karine Uytterhoeven
Producer Boondoggle: Bérengère Lurquin
Productie: Uncle Bob
Regisseur: Guy Goossens
DOP: Piet Deyaert & Bert de Graeve
Fotografe: Ines Vansteenkiste
Retouching: Annelien Debusschere
Set Dressing: Javor Malehounov (Maleblonde)
Casting: Le Quartier & Casting Studio
Styling: Julie D'hooge
HMU: Nicky De Winter
Editing: Ward Geerts
Grading: Florian Keirse
Sound: Cobra ​
Executive Producer: Leen Van den Brande
Producer: Manoe Delissen & Dries Driesen

Defensie A12 Radio NL 20s.mp3

MP3 - 784 Kb

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu