Boondoggle voor Ministerie van Defensie: "Onze missie in Oost-Europa"

In het kader van het conflict in Oekraïne neemt ook onze Belgische Defensie haar verantwoordelijkheid op en ondersteunt ze de NAVO met solidaire verdedigingsmissies in Oost-Europa om verdere escalatie te voorkomen. Ze doet dat door haar verschillende componenten in te zetten: zowel de Lucht-, Marine- als Landcomponent zijn actief in de Baltische staten. ​

De Belgische Defensie staat binnen de NAVO bekend om haar professionaliteit, zelfredzaamheid en 'can do'-mentaliteit. Onze deelname aan deze buitenlandse missies is vandaag belangrijker dan ooit. Ze verkleint de kans op conflicten op ons grondgebied namelijk. Zo maakt Defensie haar merkbelofte ‘Uw toekomst. Onze missie’ waar en zorgt ze ervoor dat de Belgische burger zonder zorgen zijn leven kan leiden.

Boondoggle werkte hiervoor een campagne uit voor tv en digitale media (OLV en social media). Op een dedicated landingspagina kan je alle informatie over onze acties in Oost-Europa terugvinden.

Defensie_Advertentie A4_NL_HD.pdf

PDF - 4.5 Mb

Credits:

Klant: Defensie
Agentschap: Boondoggle
Account: Marko Van Dyck
Strategie: Stijn Cox
Creatie: Sven Nijs, Fabrice Van Hellemont, Els Verhofstede
Planning: Karine Uytterhoeven
Producer Boondoggle: Bérengère Lurquin
Productie: Wenneker
Executive Producer: Mathias Kerner ​
Producer: Mirjam De Vreese – Femke Doom
Regisseur: Dirk Domen
Fotograaf: Fred Labeye

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu