Boondoggle warmt Vlaanderen op voor Music for Life.

Honderden goede doelen om te steunen. Miljoenen acties te verzinnen. Music for Life komt er weer aan. Wat ga jij doen?
Met deze warme oproep zet Boondoggle de eerste fase van de nieuwste Music for Life campagne in. Voor het tweede jaar op rij kan geëngageerd Vlaanderen zélf een actie registreren voor een goed doel naar keuze. Om iedereen op te warmen, werkte Boondoggle een tv-spot, advertenties en een online campagne uit.
Meedoen aan Music For Life is erg nobel, maar vooral ook erg leuk. In de tv-spot wiegen een hoop echte actievoerders de heupen op de tonen van het toepasselijke ‘Hot in Herre’ van Nelly (in een bewerking door de Gypsies of Bohemia): een warme, activerende spot die Vlaanderen goesting moet geven om weer in actie te schieten voor Music for Life.  

 

Contacteer ons
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium