Boondoggle warmt Vlaanderen op voor Music for Life.

Honderden goede doelen om te steunen. Miljoenen acties te verzinnen. Music for Life komt er weer aan. Wat ga jij doen?
Met deze warme oproep zet Boondoggle de eerste fase van de nieuwste Music for Life campagne in. Voor het tweede jaar op rij kan geëngageerd Vlaanderen zélf een actie registreren voor een goed doel naar keuze. Om iedereen op te warmen, werkte Boondoggle een tv-spot, advertenties en een online campagne uit.
Meedoen aan Music For Life is erg nobel, maar vooral ook erg leuk. In de tv-spot wiegen een hoop echte actievoerders de heupen op de tonen van het toepasselijke ‘Hot in Herre’ van Nelly (in een bewerking door de Gypsies of Bohemia): een warme, activerende spot die Vlaanderen goesting moet geven om weer in actie te schieten voor Music for Life.  

 

Bekijk hier de advertentie

PDF - 144 Kb

Download hier de banner

SWF - 36 Kb

Technische-Fiche_Stubru-Musicforlife.pdf

PDF - 22 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu