Boondoggle warmt Vlaanderen op voor Music for Life

In een eerste campagnefase (september) werden alle Vlamingen opgeroepen om hun goede doel te kiezen en een ‘warme’ actie voor te bereiden.In de tweede campagnefase, die enkele weken voor de Warmste Week van start ging, tonen Boondoggle en Studio Brussel hoe alle acties Vlaanderen een stukje warmer maken en alle Vlamingen met elkaar verbinden. Niemand minder dan de oerpresentator Luc Appermont levert ons in zes filmpjes de bewijzen van de opwarming. Vogels leggen zelfs in december al een ei, de sneeuw smelt en er zijn zelfs mensen die het zo warm hebben dat ze in openlucht zwemmen. Zo spoort Luc de kijker aan om nog meer acties te doen en het nog warmer te maken. Zodat de week voor kerst écht De Warmste Week wordt. 
Om die vele geëngageerde Vlamingen ook zichtbaar met elkaar te verbinden, bedacht Boondoggle het warmbandje, verkocht door de presentatoren van Studio Brussel. Een zweetbandje waarmee je je steun aan Music for Life ook elke dag kan uitdragen. 

Technische-Fiche_Stubru-MusicforLife.pdf

PDF - 23 Kb

Odin Saillé

Creative Director, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu