Boondoggle wekt werknemers vroeger bij extreem winterweer met de Winter Wake Up app

Woensdag 14 december 2011 — Vorig jaar kenden we met z’n allen een bijzonder strenge winter. Met ijzel en sneeuw die zorgden voor heel wat verkeersellende. Op en langs de baan. In die mate zelfs dat duizenden mensen veel later dan normaal op hun werk aankwamen. Of er soms zelfs helemaal niet geraakten.

Het management van reclamebureau Boondoggle besloot dit jaar te anticiperen op een nieuwe strenge winter, met de Winter Wake Up app. Deze mobiele applicatie werkt als een gewone wekker, maar wekt je vroeger dan gepland als het ’s nachts onverwacht heeft gevroren of gesneeuwd. Zo heb je ’s ochtends tijd genoeg om je oprit sneeuwvrij maken, het ijs van je auto te krabben en toch nog op tijd naar je werk te vertrekken.

De hele nacht verzamelt de Winter Wake Up app weersinformatie gebaseerd op jouw huidige locatie. Op basis van die gegevens beslist de app of het nodig is om je vroeger te wekken. Hoeveel vroeger, dat bepaal je volledig zelf.

Met de Winter Wake Up app hoopt Boondoggle haar personeel dit jaar toch op een aanvaardbaar uur op het werk te krijgen. Mocht de situatie toch hopeloos blijken, ook dan is er geen probleem. Je kan de wekker namelijk opdracht geven om je dan helemaal niet te wekken. Al stelt de app dan wel voor om de verloren uren de eerstvolgende zaterdag in te halen.

Je kan de WinterWekker app downloaden voor iOS via de App Store en voor Android via Android Market.

Winter Wake-Up app Casemovie

Hans Kerkhoff Boondoggle
Raoul Maris Boondoggle
Stef Selfslagh Boondoggle