Boondoggle wekt werknemers vroeger bij extreem winterweer met de Winter Wake Up app

Vorig jaar kenden we met z’n allen een bijzonder strenge winter. Met ijzel en sneeuw die zorgden voor heel wat verkeersellende. Op en langs de baan. In die mate zelfs dat duizenden mensen veel later dan normaal op hun werk aankwamen. Of er soms zelfs helemaal niet geraakten.

Het management van reclamebureau Boondoggle besloot dit jaar te anticiperen op een nieuwe strenge winter, met de Winter Wake Up app. Deze mobiele applicatie werkt als een gewone wekker, maar wekt je vroeger dan gepland als het ’s nachts onverwacht heeft gevroren of gesneeuwd. Zo heb je ’s ochtends tijd genoeg om je oprit sneeuwvrij maken, het ijs van je auto te krabben en toch nog op tijd naar je werk te vertrekken.

De hele nacht verzamelt de Winter Wake Up app weersinformatie gebaseerd op jouw huidige locatie. Op basis van die gegevens beslist de app of het nodig is om je vroeger te wekken. Hoeveel vroeger, dat bepaal je volledig zelf.

Met de Winter Wake Up app hoopt Boondoggle haar personeel dit jaar toch op een aanvaardbaar uur op het werk te krijgen. Mocht de situatie toch hopeloos blijken, ook dan is er geen probleem. Je kan de wekker namelijk opdracht geven om je dan helemaal niet te wekken. Al stelt de app dan wel voor om de verloren uren de eerstvolgende zaterdag in te halen.

Je kan de WinterWekker app downloaden voor iOS via de App Store en voor Android via Android Market.

Technische Fiche

DOC - 22 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu