Boondoggle wint het communicatiebudget van Beobank

Na een strategische en creatieve competitie die oorspronkelijk van start ging in 2020 haalde Boondoggle het in de laatste rechte lijn tegen uittredend bureau Mirum en Famous Grey.

Stijn Cox, Managing Director Boondoggle: “Ik ben ontzettend blij dat we 2020 hebben kunnen afsluiten met de komst van Beobank. Ondanks alle Covid-19-perikelen die voor een pitch op het scherm zorgden, hadden we toch het gevoel dat er een echte chemie is kunnen ontstaan tussen het team van Beobank en onszelf. Het was een hele fijne pitch voor een merk met veel potentieel. We hebben er dan ook ontzettend veel goesting in.”

Valérie Lahaut, Head of Growth Marketing Beobank: “De drie agentschappen in de finale hebben alle drie een goed antwoord gegeven op de briefing. Boondoggle heeft voor ons het verschil gemaakt door verder te gaan dan de oorspronkelijke vraag voor een nieuwe merkpositionering. En dit door andere relevante hefbomen om de ontwikkeling van Beobank te ondersteunen naar voor te brengen. De grondige aanpak, gebaseerd op solide inzichten en de heldere dialoog die onze interacties kenmerkte, hebben ons overtuigd dat we samen het merk Beobank nog sterker en zinvoller kunnen maken.”

Jorrit Hermans, Creatief Directeur Boondoggle: “De uitdaging die we kregen van Beobank bestond erin om een nieuw, meer menselijk verhaal te schrijven voor een bank in 2021. Vanuit de noden van hun publiek hebben we nagedacht om creativiteit te vertalen als ‘meer relevantie bieden voor consumenten van vandaag.’ Het geeft veel voldoening om dit samen met zo’n belangrijke socio-economische speler als Beobank uit te werken omdat de impact ervan zo positief kan zijn voor velen.”

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu