Boondoggle target SKM naar goud op de Cuckoo Awards

Boondoggle won donderdagavond de gouden Cuckoo Award in de categorie Creativity - Best Targeting. De jury beloonde de Try Out-Fit service van SKM met goud omwille van de meest creatieve aanpak om de beoogde doelgroep aan te spreken. Voor Boondoggle is het de kers op de taart van de reeds succesvolle lancering van Try Out-Fit. Daarnaast is het een mooie bekroning van een case die verder gaat dan de klassieke campagne door een blijvende service voor de klant uit te bouwen en te installeren.

Modezaak SKM kampte tot voor kort met een verouderd imago. De winkel was vooral gekend bij het oudere publiek, dat trouw bleef aan SKM omwille van z'n uitstekende service. Try Out-Fit brengt diezelfde service op maat van een jonger publiek. Door het beste van on- en offline shoppen te combineren, ontwikkelde Boondoggle een gepast en werkend alternatief voor de steeds populairder wordende webshops. Zo geef je op tryoutfit.be je maten, je favoriete merken en je favoriete stijlen in. Professionele shop assistants gaan daarmee aan de slag en hangen vervolgens per stijl twee complete, gepersonaliseerde outfits voor je klaar om te passen in de winkel. Zo vind je heel snel een outfit die wél volledig bij je past maar die je waarschijnlijk nooit zelf uit de rekken had gehaald. De perfecte wisselwerking dus tussen het beste van online shoppen én persoonlijke service in de winkel. En de dienst werkt, want Try Out-Fit klanten zijn gemiddeld 12 jaar jonger dan het gemiddelde SKM-publiek. Ook het kassaticket ligt gemiddeld maar liefst 300% hoger dan dat van andere klanten. Tot op vandaag werd nog geen enkele aankoop ingeruild, het bewijs dat de outfits dus echt helemaal op je lijf geschreven zijn.

Bekijk hieronder de case movie van Try Out-Fit of probeer de service zelf uit op www.tryoutfit.be

Credits

PDF - 29 Kb

Stijn Cox

Managing Partner Brand & Client Development, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu