Bord De Mer gaat in bad met Boondoggle

Wie het betere zwembad op maat in de tuin overweegt gaat bij Bord De Mer langs en belandt voortaan op de nieuwe strakke website die Boondoggle maakte voor de Leuvense referentie voor high-level zwembaden.

Het aanbod en de portfolio van Bord De Mer verlangden naar een nieuwe digitale uitstraling met een focus op SEO, verbeterde lead generation en een handige pool-configurator. Boondoggle zette voor UX, UI en development het eigen design en modulaire build system BiteSite in. Hierdoor kon de turnaround time van het project verkort worden en meer aandacht besteed worden aan de details die het verschil moeten maken i.f.v. CRO.

Daarnaast neemt Boondoggle ook het bijhorende campagnewerk en de verdere content marketing in handen.

Als high end zwembadbouwer waren we op zoek naar een digitale partner die ons kon begeleiden in onze groei. Het begrip van onze visie, het afgelijnd budget en de krappe deadline die Boondoggle kon garanderen, heeft ons overtuigd om met hen in zee te gaan. We hebben er tot vandaag nog geen ogenblik spijt van gehad. #Lifeisabeach

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS en het Ministerie van Defensie. Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu


Contact

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu