bpost en Boondoggle maken nu ook een postkaart versturen persoonlijker dankzij de Mobile Postcard

Woensdag 15 juni 2011 — Enkele maanden na de lancering van het bpost SMS-kaartje, maakt bpost een kaartje versturen opnieuw persoonlijker dankzij de Mobile Postcard van bpost. Dat is een smartphone applicatie waarmee je van over de hele wereld een 100% persoonlijke postkaart kan versturen naar je vrienden en familie in België.

Het systeem is eenvoudig. De Mobile Postcard applicatie vraagt of je een foto wil maken met je smartphone of liever eentje kiest uit je galerij. Nadat je een foto hebt geselecteerd, kan je aan de achterkant van de postkaart je persoonlijke boodschap toevoegen.

Om het adres van de bestemmeling toe te voegen, kan je kiezen uit een aantal handige opties. Je kan het adres manueel invoeren, opzoeken in het adresboek van je smartphone of zelfs zoeken in de witte gids.

Als kick-off van de applicatie kunnen de eerste 5000 Mobile Postcards downloads hun eerste kaartje gratis versturen. Daarna betaal je 2,35 euro per kaartje. Het downloaden van de applicatie is volledig gratis. Als je ‘m voor 15u verstuurt, valt hij trouwens de volgende dag al in de brievenbus.

Vanaf juli is de Mobile Postcard applicatie ook beschikbaar voor toestellen met een Android besturingssysteem.

app icon
Flow
app screen
app screen
app screen
app screen
app screen
app screen
app screen
Stef Selfslagh Boondoggle