Brons voor Payconiq by Bancontact en Boondoggle op Effie Awards

Er werden maar liefst 19 awards uitgereikt, en ook Boondoggle en Payconiq by Bancontact mochten een Bronze Effie in ontvangst nemen voor hun ‘World of Beep’-campagne in de categorie ‘Gedragscampagne - lange termijn’.

Met ‘The World of Beep’ kregen Boondoggle en Payconiq by Bancontact Belgen massaal aan het mobiel betalen met de Payconiq by Bancontact-app. Het werd een positieve, dynamische en vooral ook heel herkenbare lanceringscampagne, opgebouwd uit een sterke visuele grafische stijl, kleurrijke personages en situaties en het consequente gebruik van ‘biep, biep, biep’. En zo werd mobiel betalen met de app al snel omgedoopt tot biepen.

“Ik ben superblij met deze Effie. Een long term case dan nog, de mooiste Effie als je het mij vraagt: een bekroning voor echt teamwork tussen de teams van Bancontact Payconiq Company en Boondoggle, samen met onze partners Dialogic, Indian Dribble en Havas Media. Ook inhoudelijk is dit volgens mij een terechte erkenning voor doorgedreven denken en doen qua marketing, waarin alle elementen van de marketingmix geoptimaliseerd werden. Merci Effie-jury, merci Payconiq by Bancontact en supertrots op ons Boondoggle-team!”
Stijn Cox, CEO Boondoggle
“Het is fantastisch om deze prijs in ontvangst te mogen nemen. Een erkenning voor het harde teamwork van de afgelopen jaren waar er steeds kort op de bal werd gespeeld door de veranderende marktcontexten zonder de langetermijnstrategie uit het oog te verliezen en dit alles binnen eenzelfde creatief framework! Ik ben heel fier op het werk dat we samen met onze partners hebben verricht en wil dan ook oprecht iedereen bedanken.”
Lotta de Meulenaere, CMO Bancontact Payconiq Company

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu