Creatieve wissel bij Boondoggle

Eind vorig jaar besliste Sam De Vriendt om Boondoggle te verlaten, waar hij deel uitmaakte van het managementteam. Hij begon er in 2014 als freelance creatief, waarna hij eerst Copy Director en een half jaar later Executive Creative Director werd van het 100-koppige bureau.

Hij zette nog mee de lijnen uit voor de nieuwe visie van Boondoggle, met service design als belangrijke focus, aanvullend op de merkcommunicatie-expertise waarvoor het bureau al jaren gekend is. Nu wil De Vriendt opnieuw zijn eigen weg gaan. De samenwerking loopt nog tot half februari, waarna hij de tijd neemt om nieuwe plannen te maken.

Vanaf heden zullen Merel Van den Broeck en Frederik Clarysse de creatieve teams leiden en de bureauvisie verder uitrollen als creative directors.

Merel werkte bij Happiness, Air en Duval Guillaume, voor ze naar Boondoggle overstapte. De voorbije jaren heeft haar creatief werk erkenning gekregen op verschillende reclamefestivals, waaronder Eurobest, Cannes Lions en CCB.

Frederik liep zijn parcours langs Famous, Havas en LDV United. Zijn scherpe geest én pen bezorgden hem al meerdere prijzen op festivals als Eurobest en Cannes Lions. 

pieter.lambrechts@boondoggle.eu

CEO, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu