Cuptweets.com maakt uniek klassement op basis van alle getwitterde WK-pronostieken

Het is al WK wat de klok slaat. Ook op Twitter. En iedereen die ook maar iets van voetbal denkt te kennen, probeert zijn voetbalinzicht te bewijzen met pronostieken over het WK. Daarom creëerde Boondoggle LifeLabs “cuptweets.com”. Cuptweets.com verzamelt alle WK-pronostieken die op Twitter worden geplaatst en gebruikt die om een uniek klassement van alle twitteraars te maken. Vrienden en collega’s die zich met elkaar willen meten, kunnen heel eenvoudig hun eigen groepsklassement creëren. Om deel te nemen, hoeft een twitteraar enkel twee hashtags te integreren in zijn tweet: de hashtag #cuptweets en een hashtag die de pronostiek voor een match aanduidt bv. #ENG-USA 2-1 (=Engeland zal met 2-1 winnen van de Verenigde Staten). Deze “cuptweets” worden herkend en opgehaald door cuptweets.com. Op de site www.cuptweets.com kunnen deelnemers ook via een handige widget “cuptweets” aanmaken met de juiste hashtags. Speciaal voor Sporza ontwikkelde cuptweets.com een widget voor de Vlaamse voetbalfan-twitteraar, die de hashtag #sporzawktweets kan gebruiken.

Op basis van de uiteindelijke matchuitslagen, wordt zo een uniek klassement gecreëerd. De twitteraar krijgt 1 punt voor een pronostiek met de juiste winnaar of gelijkspel, 3 punten voor de juiste score.

De deelnemers kunnen hun pronostieken en rangschikking terugvinden op www.cuptweets.com/twitter_username.

Een groep vrienden of collega's kan bovendien een eigen klassement aanmaken, door gebruik te maken van een twitter-lijst (=een groep twitteraars). Alle pronostieken van twitteraars uit zo'n lijst, worden samengebracht op www.cuptweets.com/twitter_username/twitter_list, met een eigen "Hall of Fame".

Het is dus niet nodig om in te loggen, te registreren of te betalen. Tweeten is de boodschap!

Boondoggle LifeLabs is een unieke creatieve cel van 9 mensen binnen Boondoggle, die innoverende, originele en digitale ideeën bedenken en uitwerken. Ontdek op www.lifelabs.be onze huidige creaties.

Persbericht-Cuptweets.doc

DOC - 30 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu