De ijskortingsbon van Boondoggle: iedereen smelt voor de wintercollectie van CKS.

Ready to melt? Met die campagnelijn zette het Belgische modemerk CKS dit weekend z’n nieuwe wintercollectie in de spotlights, en dat met een nooit eerder geziene stunt bedacht door Boondoggle: voor de boetieks in Antwerpen en Maastricht kregen shoppers échte ijskortingsbonnen ter waarde van € 10 in de handen gestopt. De korting is enkel geldig zolang de bon niet gesmolten is.

De originele bonnen werden minutieus door de ijssculpteurs van Ice Blocks uit Ingelmunster vervaardigd. Tegelijk werden topstukken uit de collectie in grote blokken ijs ingevroren en in het Antwerpse straatbeeld en in de etalages gezet. Ook online worden shoppers warm gemaakt voor de wintercollectie: in de e-shop op cks-fashion.com vriest CKS elke dag een kledingstuk in. Wie het vindt, maakt kans op een aankoopbon van € 60. Van een coole campagne gesproken.

Wil je zelf graag zo'n ijskortingsbon? Kom dan zaterdag 13 september naar de Antwerp Fashion week
én bemachtig er eentje tussen 14 en 22 uur voor de CKS concept store in de Korte Gasthuisstraat 14.

Technische fiche

PDF - 20 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu