De Klaphandschoen van Primus doet wielerfans harder klappen

Primus is al jarenlang trouwe sponsor van de Ronde van Vlaanderen. Dit jaar lanceerde het een uniek instrument dat het applaus van fans registreert: De Klaphandschoen.

De Klaphandschoen heeft een ingebouwde teller die het handgeklap bijhoudt en op een digitaal schermpje weergeeft.

Primus wilde met de Klaphandschoen de actieve fans belonen die zich tijdens de Ronde van Vlaanderen extra hard inzetten om hun wielerhelden aan te moedigen. Wie 2000 maal in de handen klapte, kon namelijk aan de Klapstand langs het parcours op de Kwaremont een gratis Primus krijgen.

Boondoggle, het reclamebureau van Primus, bedacht de Klaphandschoen en liet ze op maat maken. Tijdens de Ronde van Vlaanderen werden er 3500 uitgedeeld op de Kwaremont, een mythische plek waar de renners drie maal langsreden.

Via de Klapstand werden de resultaten van alle Klaphandschoenen opgeteld. Een live-feed zorgde ervoor dat de tussentotalen worden weergegeven op schermen langs het parcours, maar ook online via live-banners op de grootste sport- en nieuwssites van het land.

De resultaten -na de winst van Tom Boonen- spreken tot de verbeelding; er werd maar liefst 5.633.081 keer in de handen geklapt.

En de renner die het meeste applaus kreeg, was -uiteraard- Tom Boonen met 3.036.466 handengeklap achter zijn naam.

Voor de allerlaatste update van de klapresultaten kan u hier terecht: www.primus.be/klaphandschoen

Surf naar de websitehttp://www.primus.be/klaphandschoen

Technische Fiche

DOC - 24 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS en het Ministerie van Defensie. Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu


Contact

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu